Навигация Audi RNSE Navigation Plus

17 януари 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика, Bluetooth с функция за свободни ръце, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика.

 

Навигацията е поставяна в следните модели автомобили:

✅ Audi A3 8P
✅ Audi A3 8PA
✅ Audi A4 B7
✅ Audi A6
✅ Audi TT AJ
и много други

 

Bluetooth адаптери за безжично възпроизвеждате на музика през аудиосистемата на автомобила.

(С едино натискане върху снимката автоматично ви отвежда към продукта в сайта)

 

1. Bluetooth аудио адаптер за Audi Navigation Plus RNSE AUX-IN с микрофон ( AUX )

 

2. Bluetooth аудио адаптер за Audi Navigation Plus RNSE AUX-IN на марката WEFA с микрофон ( AUX )

AUX

 

 

 

 

 ( Долу посочените вариатни работят през порта за СД чейнджъра на автомобила )

 

 

3. CD чейнджър Bluetooth за Audi Navigation Plus RNSE без микрофон (CD чейнджър)

CD чейнджър Bluetooth

4. CD чейнджър Bluetooth за Audi Navigation Plus RNSE модул произведен в Германия (CD чейнджър )

CD Bluetooth Audi RNSE

5. CD чейнджър интерфейс за Audi Navigation BNS 5.0 WEFA Bluetooth USB AUX 

 

6. AUX USB интерфейс за Audi Navigation BNS 5.0 WEFA

 

 

BNS 5.0 USB AUX

CD

 

Имате въпроси ?
Свържете се с нас. С радост ще помогнем
Mоже да се обадите на номер 0892321121 или да ни изпратите съобщение на имеил online@ventex.bg

 

 

Audi Navigation Plus RNS E A3 8P

Audi Navigation Plus RNS E A3 8PA

Audi Navigation Plus RNS E A4 B7

Audi Navigation Plus RNS E TT 8J

Навигация за ауди а3 RNS E

Навигация за ауди а3 8п RNS E

Навигация за ауди а4 б7 RNS E

Навигация за ауди а3 тт 8 RNS E

Навигация за Audi a3 RNS E

Навигация за Audi a3 8p RNS E

Навигация за Audi a4 b7 RNS E

Навигация за Auid TT RNS E

 

 

 

 

 

Блутут модул за пускане на музика за Navigation Plus Audi Bluetooth Audi Navigation Plus  Bluetooth Audi RNSE  блутут ауди Navigation Plus  блутут ауди rnse  Audi Bluetooth AUX IN Navigation Plus RNSE Блутут модул за пускане на музика за RNS-E Audi , рнсе блутут ауди аукс Bluetooth interface adapter module RNS-E autoradio Navigation Plus Audi 32-pin MP3 iPod iPhone Samsung Android iOS A2DP Spotify FM Audi Rns E , Audi RNS-E навигационен диск , Навигация за ауди , Навигация за ауди a3 , Навигация за ауди a4 , Навигация за ауди a6 , Навигация за ауди a8 , Навигация за ауди tt , Навигация за ауди r8 , Навигация за ауди а4 б7 , Навигация за ауди блутут модул аукс ин , aux in bluetooth audi navi , мултимедия ауди блутут , Bluetooth модул за Audi Ауди , Audi ,а3 , а4, а6, а8, тт, р8 ,блутут, рнсе , рнс, нави, navi, 32 pin , 32 пин, навигация, тунер, конектор, RNS , RNS-Е, автомобил, кола, музика, тонколони, аксесоар, 2001,2002,2003,2004,2005, фабрична букса, букса ,радио, смартфон, телефон, блутут 5.0, Bluetooth, модул, микрофон, ауди а3 , ауди а4, ауди а6, ауди а8, audi a3, аudi a4 , audi a6, audi a8 , блутут ауди нави , блутут ауди рнс , блутут ауди 32 пина , bluetooth rnse , rnse , rns , rnse navi , rns navi , блутут модул за ауди , Bluetooth audi , Музика за ауди а4 , rns-e , rns e блутут навигация , rns-e bluetooth , bluetooth a3 , bluetooth a4 , bluetooth a5 , bluetooth a6 , ауди аукс навигация , аукс ауди блутут , ауди навигация блутут

 

 

 

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Mercedes. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Volkswagen. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Audi. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Skoda. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Seat. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

Дигитален CD чейнджър е революционен заместител на оригиналния CD чейнджъра на автомобила. Функцията на устойството е да направи автомобила по съвременен като ви позволява да добавите Bluetooth функция за музика също така и микрофон за провеждане на разговори със свободни ръце на автомобили, който не разполагат с тези модерни за времето функции.

прочети още

Bluetooth е безжична технология, която използва радиочестота за споделяне на данни на кратко разстояние, като премахва необходимостта от кабели. Можете да използвате Bluetooth на мобилното си устройство, за да споделяте документи или да се свързвате с други устройства, поддържащи Bluetooth. В тази статия ще се запознаете по-подробно с неговите функции.

прочети още

AUX е съкращение на Auxiliary port (спомагателен порт). Той представлява допълнителен метод за въвеждане на звук. Представлява асинхронен сериен порт, чийто интерфейс позволява допълнителен входен аудиосигнал. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още

Когато Apple пусна първия iPhone, той бързо промени начина, по който използваме смартфоните. Благодарение на елегантния си дизайн със сензорен екран той създаде възможности за широкоекранно гледане и интерактивни приложения. Повечето хора обаче не осъзнават, че iPhone даде началото и на няколко други иновации, породени от неговите нужди. Eдна от иновациите на Apple, която е издържала проверката на времето, е конекторът Lightning. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още
Какво е Thunderbolt ?
20 декември 2022

Thunderbolt е вид хардуерна интерфейсна технология, която се използва за свързване на различни устройства към компютър. Вероятно вече сте се сблъсквали с Thunderbolt под формата на характерните му портове и кабели - последните поколения използват конектора USB-C. В тази статия ще се запознаете по-подробно какво представлява Thunderbolt и защо се различава от USB-C.

прочети още

USB-C може би дори е толкова универсален, колкото предполага акронимът му (Universal Serial Bus). Портовете USB-C вече се намират във всички видове устройства - от обикновени външни твърди дискове до лаптопи от висок клас и най-новите смартфони. Въпреки, че всеки USB-C порт изглежда еднакво, не всеки от тях предлага едни и същи възможности. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още

Това е електронно устройство, което преобразува цифрови сигнали в аналогови.

прочети още

Връзката SCART не е толкова разпространена, колкото беше преди години, но ако все още ви се налага да използвате SCART на вашите устройства, научете повече в тази статия за SCART кабели и връзки.

прочети още

Не сте сигурни дали да свържете новия си монитор към компютъра с помощта на HDMI или DisplayPort? Различните портове имат различни възможности и съвместимост, ето какво трябва да знаете.

прочети още

Пълното му име е мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност и като го превеждаме от английски, ние веднага разбираме функцията на този функционален кабел. Той е в състояние да прехвърля аудио и видео мултимедийно съдържание с висока разделителна способност.

прочети още

Bluetooth е безжична технология, която използва радиочестота за споделяне на данни на кратко разстояние, като премахва необходимостта от кабели. Можете да използвате Bluetooth на мобилното си устройство, за да споделяте документи или да се свързвате с други устройства, поддържащи Bluetooth. В тази статия ще се запознаете по-подробно с неговите функции.

прочети още
Volkswagen RNS 300
17 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация Volkswagen RNS 300

прочети още

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация RNS 310 на Volkswagen

прочети още

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация RNS 510 на Volkswagen

прочети още
VW RNS 810 навигация
18 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация RNS 810 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RCD 200
18 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 200 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RCD 210
18 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 210 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RCD 300
18 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 300 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RCD 310
18 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 310 на Volkswagen

прочети още

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 310 на Volkswagen след 2010 година

прочети още
Volkswagen RCD 500
19 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 500 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RCD 510
19 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио RCD 510 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen RNS 2
19 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация RNS 2 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen MCD
19 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация MCD на Volkswagen

прочети още
Volkswagen MFD 1
20 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация MFD 1 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen MFD 2
20 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за навигация MFD 2 на Volkswagen

прочети още
Volkswagen R-100
20 април 2024

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика и разговори, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика съвместими за радио R-100 на Volkswagen

прочети още