Audi Navi Plus RNS-D

19 януари 2024

Audi Navi RNSD

Тук може да намерите съвместими устройства с функции за добавяне на Bluetooth за слушане на музика, Bluetooth с функция за свободни ръце, USB за слушане на музика от флашка и AUX кабел за пренос на музика.

 

 

Bluetooth адаптери за безжично възпроизвеждате на музика през аудиосистемата на автомобила.

(С едино натискане върху снимката автоматично ви отвежда към продукта в сайта)

 

 

1. Bluetooth CD чейнджър за Audi RNS-D Navigation Plus

RNS-D

 

2. AUX USB чейнджър Bluetooth за Audi RNS-D Navigation Plus

USB AUX

 

3. Bluetooth USB AUX Микрофон CD чейнджър за Audi RNS-D Navigation Plus

USB AUX Bluetooth AUDI RNS-D

Свързване

 

Имате въпроси ?
Свържете се с нас. С радост ще помогнем
Mоже да се обадите на номер 0892321121 или да ни изпратите съобщение на имеил online@ventex.bg

 

Audi Navi Plus RNS-D

Навигация Audi Navi Plus RNS-D

Навигация Audi RNSD

Навигация Audi RNS-D

Навигация ауди RNS D

 

 

Дигитален чейнджър за Audi A2 A3 A4 A6 A8 Дигитален музикален чейнджър за ауди Дигитален CD-Changer Wefa с Bluetooth , Заместител на чейнджър ауди audi A2 Audi A3 Audi A4 Audi S4 Audi A6 Audi S6 Audi A8 Audi S8 Audi AllRoad Audi TT Concert 2 Chorus 2 RNS-D Symphony 1 Symphony 2 Bluetooth Streaming Carkit Handsfree USB 3.5mm jack AUX AUX IN AUX ingang AUX aansluiting Interface Audio Adapter Kabel Module MP3 WMA FLAC ACC MP4 MP4A M4A WAV A2DP AVRCP HFP SPP GATT MN-BUA-VW8 iPhone iPad iPod блутут за ауди радио сд ауди блутут радио ауди bluetooth audi radio cd блутут адаптер за ауди радио bluetooth adapter audi radio концерт симфони кхорус ауди ahudi музика youtube ауди audi

 

 

 

 

 

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Mercedes. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Volkswagen. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Audi. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Skoda. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

В тази страница сме показали различните модели радиоприемници и навигации на марката Seat. Лесно и бързо може да намерите името и модела на вашето фабрично радио или навигация без да е нужно да губите време да търсите в интернет.

прочети още

Дигитален CD чейнджър е революционен заместител на оригиналния CD чейнджъра на автомобила. Функцията на устойството е да направи автомобила по съвременен като ви позволява да добавите Bluetooth функция за музика също така и микрофон за провеждане на разговори със свободни ръце на автомобили, който не разполагат с тези модерни за времето функции.

прочети още

Bluetooth е безжична технология, която използва радиочестота за споделяне на данни на кратко разстояние, като премахва необходимостта от кабели. Можете да използвате Bluetooth на мобилното си устройство, за да споделяте документи или да се свързвате с други устройства, поддържащи Bluetooth. В тази статия ще се запознаете по-подробно с неговите функции.

прочети още

AUX е съкращение на Auxiliary port (спомагателен порт). Той представлява допълнителен метод за въвеждане на звук. Представлява асинхронен сериен порт, чийто интерфейс позволява допълнителен входен аудиосигнал. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още

Когато Apple пусна първия iPhone, той бързо промени начина, по който използваме смартфоните. Благодарение на елегантния си дизайн със сензорен екран той създаде възможности за широкоекранно гледане и интерактивни приложения. Повечето хора обаче не осъзнават, че iPhone даде началото и на няколко други иновации, породени от неговите нужди. Eдна от иновациите на Apple, която е издържала проверката на времето, е конекторът Lightning. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още
Какво е Thunderbolt ?
20 декември 2022

Thunderbolt е вид хардуерна интерфейсна технология, която се използва за свързване на различни устройства към компютър. Вероятно вече сте се сблъсквали с Thunderbolt под формата на характерните му портове и кабели - последните поколения използват конектора USB-C. В тази статия ще се запознаете по-подробно какво представлява Thunderbolt и защо се различава от USB-C.

прочети още

USB-C може би дори е толкова универсален, колкото предполага акронимът му (Universal Serial Bus). Портовете USB-C вече се намират във всички видове устройства - от обикновени външни твърди дискове до лаптопи от висок клас и най-новите смартфони. Въпреки, че всеки USB-C порт изглежда еднакво, не всеки от тях предлага едни и същи възможности. В тази статия ще се запознаете с неговите функции.

прочети още

Това е електронно устройство, което преобразува цифрови сигнали в аналогови.

прочети още

Връзката SCART не е толкова разпространена, колкото беше преди години, но ако все още ви се налага да използвате SCART на вашите устройства, научете повече в тази статия за SCART кабели и връзки.

прочети още

Не сте сигурни дали да свържете новия си монитор към компютъра с помощта на HDMI или DisplayPort? Различните портове имат различни възможности и съвместимост, ето какво трябва да знаете.

прочети още

Пълното му име е мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност и като го превеждаме от английски, ние веднага разбираме функцията на този функционален кабел. Той е в състояние да прехвърля аудио и видео мултимедийно съдържание с висока разделителна способност.

прочети още

Bluetooth е безжична технология, която използва радиочестота за споделяне на данни на кратко разстояние, като премахва необходимостта от кабели. Можете да използвате Bluetooth на мобилното си устройство, за да споделяте документи или да се свързвате с други устройства, поддържащи Bluetooth. В тази статия ще се запознаете по-подробно с неговите функции.

прочети още