За нас

За нас

Добре дошли в Ventex.bg - вашият надежден партньор за музикални и хендсфри разширения за автомобилни радиоприемници и други!

 

Нашата мисия

Нашата мисия е да предложим на всички клиенти лесни за инсталиране музикални и хендсфри аксесоари за автомобилни радиа. Ние сме тук, за да ви консултираме и ви помогнем да изберете най-подходящото решение за вашия автомобил.

 

Нашият асортимент

Нашите продукти включват широка гама от допълнения, които предоставят възможности като предаване на музика посредством AUX-IN и USB/SD, така и чрез Bluetooth и функция за свободни ръце.

 

WEFA дигитални чейнджъри за автомобили

Ние сме директен вносител на марката WEFA дигитални чейнджъри за автомобили, което ни позволява да предлагаме нашите продукти на конкурентни цени.

 

Защо да изберете нас?

Индивидуално обслужване и бърза комуникация
Коректно отношение и лесна навигация в нашия уеб магазин
Показваме само продукти, които са налични на склад
Конкурентни цени и широка гама от продукти
Надеждни и доволни клиенти

 

Коректност

Стремим се винаги да изпълняваме обещанията, които сме направили.

При нас коректността е от основно значение. Тя се отнася до спазването на обещанията и ангажиментите към нашите клиенти и партньори. Ние се стремим да бъдем честни и последователни във всичко, което правим.

 

Точност

Ние отделяме специално внимание на всеки детайл, като се стремим да осигурим високо качество на нашите услуги и продукти. Нашата екипна култура и работна методология са насочени към постигане на перфектност във всяко отношение. Стремим се да надминем очакванията на нашите клиенти чрез предоставяне на точни, надеждни и иновативни решения в срок

Стремим се информацията и снимките в сайта ни да е максимално точна

 

Бързина

Придаваме голямо значение на ефективността и скоростта в работата си. В свят, където времето е ценно, ние се стремим да реагираме бързо на запитванията и заявките на клиентите си. Изпращаме и обработваме поръчки с минимални времеви интервали, като осигуряваме бързо и ефективно обслужване.

Нашия стремеж е да изпълняваме нашите обещания навреме, максимално бързо.

Ако сте направили поръчка към нас и продуктът е наличен, ние ще го изпратим в същия работен ден.

 

Надеждни и доволни клиенти

Ние сме горди, че създаваме надеждни и доволни клиенти. Нашата цел е не просто да удовлетворим, а да надминем очакванията на всеки, който избира да работи с нас. Стремим се да изградим дългосрочни и взаимноизгодни отношения с всеки клиент, като осигурим за тях професионално обслужване. Вярваме, че доверието и удовлетвореността на клиентите са основата на нашия успех.

 

С гордост можем да се похвалим с над 7000 изпълнени поръчки през последните няколко години. Нашите редовни и доволни клиенти са най-доброто доказателство за качеството на нашите продукти и услуги.

 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или нужда от консултация. Благодарим ви, че избрахте Ventex.bg !